Kom je net kijken in de Cryptocurrency wereld en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is OmiseGo misschien wel wat voor jou. Zij willen namelijk het makkelijkste betaalplatform van de wereld worden. Omise is al een soort Paypal wat erg groot is in Azië. OmiseGo wil dan ook geen betaalmiddel worden maar een soort van tussenpersoon, in de vorm van een platform, waarop je gemakkelijk geld kan wisselen, overboeken of bewaren. Maar wat moet je nu echt weten van deze currency? Lees gauw verder voor het antwoord op deze vraag.

De voordelen van OmiseGo

Waarom is het een goed idee om te investeren in OmiseGo? Allereerst is OmiseGo makkelijk in gebruik, doordat hun netwerk erg open en toegankelijk is. Gebruikers kunnen op deze manier overal connecten met het netwerk, waardoor transacties makkelijk uit te voeren zijn. Dit betekent niet dat het netwerk onveilig zou zijn, zo is een ander voordeel van deze currency dat ze aangesloten zitten bij de Ethereum blockchain. Wat bekend staat om de waarborging van de veiligheid. Ook kan je er daarom vanuit gaan dat de transacties erg snel gaan en dat de schaalbaarheid dus erg hoog ligt bij deze currency. Een ander voordeel zou kunnen zijn dat OmiseGo decentraal is, wat inhoudt dat gebruikers zelf alles beheren. Er is dus geen overkoepelende autoriteit.

Koers verwachtingen van OmiseGo

De OmisGo is heeft de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt en is in waarde gestegen. Ook nu zeggen experts dat ze een stijgende lijn blijven zien. Dit duidt op veel vertrouwen in technologie die gebruikt wordt en de ontwikkelingen die men ziet. Wat weer effect heeft op mogelijke investeerders die nu mogelijk meer interesse tonen, waardoor de koers ook weer zal stijgen. Voor nu ziet het er naar uit dat deze currency vooral in Azië zal groeien. Wat te verklaren is aan het feit dat ze daar op dit moment het grootst zijn. Maar wie weet zal dit nog veranderen, dat is nooit te zeggen in de crypto wereld. Dus houdt daar dan ook zeker rekening mee.

>>>Bekijk hier de OmisGo live koers>>>

Vergelijkbare berichten