Een stijging in de cryptovaluta betekent dat men het weer voelt kriebelen om te investeren. Heb jij die kriebels ook? En ben je je weer aan het verdiepen in verschillende soorten cryptocurrencies? Kijk dan ook eens naar Qtum. Deze valuta staat erom bekend het beste van Bitcoin en Ethereum samen te zijn. Maar klopt dit wel? Lees dan gauw verder en kom erachter wat investeren in Qtum betekent.

Wat is Qtum?

Het doel van Qtum is om een verbinding te maken tussen de crypto wereld, de echte wereld en de blockchains. Dit doen ze door te kijken naar andere valuta zoals Bitcoin en Ethereum om zo het beste in Qtum naar voren te halen, door bijvoorbeeld het gebruik van een blockchain. Dit is een hybride blockchain en zorgt ervoor dat transacties via een persoon gaan die een bepaalde hoeveelheid munten heeft. De hoeveelheid van munten en hoelang je al in Qtum zit bepaald hoe belangrijk jij bent binnen dit proces. Waardoor handelen verminderd en je de echt geïnteresseerde personen overhoudt.

Qtum kopen kun je eenvoudig via Bitvavo.

Waarom is Qtum interessant voor bedrijven?

Doordat Qtum door middel van zijn blockchain zorgt voor stabiliteit, maar ook de snelheid van transacties verbeterd, is deze valuta erg interessant voor bedrijven. Daarnaast is het zo dat Qtum zich erg makkelijk aanpast. Wat betekent dat de blockchain tot iedereens beschikking staat, zodat men hier bijvoorbeeld zonder veel moeite een app op kan maken. Het voordeel hiervan is dat bedrijfsprocessen hierop uitgevoerd kunnen worden en deze processen zo een stuk voordeliger kunnen verlopen.

Is Qtum interessant voor het individu?

Alles wat je net gelezen hebt gaat vooral over hoe Qtum veel kan betekenen voor bedrijven. Uiteindelijk kan de bedrijfswereld hier het meest van profiteren, door dus bijvoorbeeld processen die door Qtum makkelijker kunnen verlopen. Met deze currency worden dan ook al volop tests gedaan om te kijken of het werkt, maar voor jou als individu is deze currency helaas niet zo interessant.

Vergelijkbare berichten