Chainlink live koers. Actuele prijs is €7.396.

Chainlink live koers. Actuele prijs is €7.396.


Bekijk de Chainlink live koers. De actuele Chainlink prijs is momenteel €7.396 met een totale marktwaarde van €4.12 B.


Koop hier Chainlink

Chainlink (LINK)

Chainlink is een blockchain-gebaseerd netwerk dat een belangrijke rol speelt in de orakeltechnologie. Orakels zijn essentieel in de blockchain-technologie omdat ze data van buiten de blockchain in het netwerk kunnen brengen. Chainlink biedt een oplossing voor het probleem van het ophalen van externe gegevens en verbindt deze met smart contracts op de blockchain.

Het belang van oracles in de blockchain-technologie

Het Chainlink-netwerk werkt door middel van een netwerk van nodes die fungeren als orakels. Deze nodes verzamelen gegevens van externe bronnen, zoals de prijs van Bitcoin of het weerbericht, en voeren deze in smart contracts in. Het netwerk is gedecentraliseerd, wat betekent dat er geen centrale autoriteit is die het netwerk controleert. Dit zorgt voor een hoge mate van beveiliging en betrouwbaarheid.

Het Chainlink-netwerk en de werking van de LINK-token

De LINK-token is de native cryptocurrency van het Chainlink-netwerk. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor het verkrijgen van gegevens van orakels en als beloning voor nodes die gegevens leveren aan het netwerk. Het token is ook verhandelbaar op verschillende cryptocurrency-beurzen en heeft een grote marktkapitalisatie.

Het belang van decentralisatie in de orakeltechnologie

Het belang van decentralisatie in de orakeltechnologie is cruciaal omdat het een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid biedt. Het Chainlink-netwerk is volledig gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet afhankelijk is van een enkele entiteit voor het verkrijgen van gegevens.

Toepassingen van Chainlink

Chainlink heeft tal van toepassingen in de echte wereld. Het kan worden gebruikt voor slimme contracten in de financiële sector, voor de beveiliging van gegevens en IoT-apparaten en voor supply chain management. Het heeft ook toepassingen in de gaming-industrie en in online weddenschappen.

Hoe Chainlink de blockchain-industrie transformeert?

Chainlink is bezig met het transformeren van de blockchain-industrie door het oplossen van het probleem van het ophalen van externe gegevens in smart contracts. Het biedt een oplossing voor een belangrijk probleem dat de groei van de blockchain-technologie kan belemmeren.

De toekomst van Chainlink en wat we kunnen verwachten?

De toekomst van Chainlink ziet er veelbelovend uit, met een groeiende vraag naar betrouwbare orakels in de blockchain-technologie. Het heeft ook een aantal belangrijke partnerships aangekondigd met bedrijven als Google en SWIFT, wat de groei van het netwerk zal stimuleren. We kunnen verwachten dat Chainlink een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van de blockchain-technologie en de echte wereld.

 

Chainlink Live Koers

 • chainlink
  Chainlink (LINK)
 • Live prijs
 • 24 uur%
  -3.68%
 • Volume
  €257.11 M
 • Beschikbaar aanbod
  556.85 M LINK
 • Rang
  19

Chainlink omrekenen naar euro

Historische Gegevens

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Technische Analyse

No technical data available for this coin

Twitter Nieuws Feed