Cardano live koers. Actuele prijs is €0.559.

 

Kopen verkopen Cardano

Bekijk de Cardano live koers euro. De actuele Cardano prijs is momenteel €0.559 met een totale marktwaarde van €18,937,033,834.53. De prijs van Cardano is 2.08% omhoog veranderd de afgelopen 24 uur.


 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Live prijs
  €0.559
 • 24 uur%
  2.08%
 • Marktkapitalisatie
  €18,937,033,834.53
 • Volume
  €694,902,285.77
 • Rang
  6Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Meer Info

Cardano live koers

Hieronder vind u de actuele live koers van Cardano.

Cardano informatie

Eén van de veelbelovende digitale munteenheden is Cardano. Na de oprichting van Bitcoin in 2008, zijn vele andere dit voorbeeld gaan volgen. Cardano is één van de zogeheten altcoins. Deze benaming is een samen voegsel van ‘Bitcoin’ en ‘alternative’. Het wil dus zeggen dat Cardano een alternatief is voor Bitcoin. Cardano is echter niet zomaar een alternatief. Het is een veelbelovende digitale munteenheid, onder andere vanwege een bijzonder onderscheidend karakter.

De digitale munteenheden hebben de vastgeroeste financiële wereld behoorlijk wakker gemaakt. De banken zijn bang voor hun posities en ook de overheden zitten met hun handen in het haar. De digitale munteenheden zijn namelijk niet te reguleren door de overheid. De koers van een digitale munteenheid is afhankelijk van gigantisch veel variabelen. De huidige valuta zijn daar absoluut het tegenovergestelde van; de huidige valuta zijn slachtoffer van het monetaire beleid. Dankzij het monetaire beleid kan de koers van een valuta kunstmatig beïnvloed worden. De digitale munteenheden werken compleet anders en zijn daarom erg interessant. Dat feit wordt nog eens versterkt als een bedrijf, inclusief ontwikkelaars, met een uniek concept komt. Bij Cardano is dat het geval!

Krachten bundelen

In 2015 is Cardano opgericht door Charles Hoskinson en Jeremy Wood. Twee zeer pientere ondernemers. Het doel van Cardano is om de krachten van verschillende digitale munteenheden te bundelen. Bij Cardano heeft dat betrekking op Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Al deze digitale munteenheden hebben één uniek voordeel; het doel van Cardano was om deze voordelen te bundelen.

Bitcoin kenmerkt zich door een veilige opslag. Dit betekent dat de gegevens niet gehackt kunnen worden en zodoende altijd veilig bewaard kunnen worden. Litecoin heeft het voordeel van lage transactiekosten. Dat is uiteraard interessant voor een ieder. Tot slot; Ethereum kenmerkt zich door smart contracts. Met behulp van de smart contracts wordt het gemakkelijker om afspraken te maken. Daarnaast weet men zeker dat deze afspraak volledig conform de afspraak uitgevoerd worden. De gegevens zijn namelijk niet aan te passen tussentijds.

Koers

In 2015 werd de digitale munteenheid van Cardano gepubliceerd; ADA. Deze munteenheid was via een ICO te verkrijgen. Nadat in januari 2017 de ICO was geëindigd, bleef de koers lange tijd stabiel. In de tweede helft van 2017 vond er echter een gigantische koersstijging plaats. Dankzij deze koersstijging wist Cardano op te klimmen naar een plek in de top 10 van de gehele markt. Deze positie wordt bepaald aan de hand van de totale waarde van de munten.

Doordat Cardano de verschillende voordelen van andere cryptocurrencies bundelt, is het een veelbelovend project. Wij raden je dan ook absoluut aan om deze munt goed in de gaten te houden. Wees echter wel zuinig met je geld. Investeer alleen geld als je het écht kan missen. Speel niet met geld dat je eigenlijk nodig hebt. Neem bovendien niet al te grote risico’s.

De koers van Cardano is volatiel; binnen 24 uur kan ook de hele koers als een kaartenhuis in elkaar zakken. Het kan echter ook de andere kant op gaan; binnen 24 uur een gigantische stijging. Handel daarom altijd voorzichtig!

Geschiedenis

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Twitter Nieuws Feed

🔔Full video is available 👀⬇️

@F_Gregaard, CEO, and @_dirkhh, Chief Open Source Officer sit down to chat about #OpenSource, #blockchain utility, and an update on the focus of the Cardano Foundation.

https://youtu.be/IOo4pMuzTFk
#firesidechat #Cardano

Full video coming 🔜🎥
@F_Gregaard & @_dirkhh discuss the similarities between #blockchain and #opensource & examine how knowledge from these two spaces can help improve the social & financial systems of the world.

🔔 Subscribe & get alerted when live!
➡️ https://lnkd.in/g5XBNShH

With the @SwissArabNet and @CardanoStiftung we had the pleasure to co-host an event on #Blockchain, #Crypto and #Philanthropy, discussing how to harness the blockchain technology for lasting social impact. A big thank you goes to our partners for making that happened. Stay tuned!

Load More

Geef uw Review