crypto winstgevend

Als je gaat investeren in cryptomunten wil je natuurlijk wel weten welke cryptomunten ook winstgevend zijn en je wilt ook weten wat de toekomst gaat doen met welke cryptomunten. Het is daarom heel erg goed als je van tevoren jezelf heel goed gaat inlezen voor je gaat investeren met cryptomunten.

Hoe kan je beleggen in cryptomunten?

In Nederland is er de mogelijkheid om in verschillende cryptomunten te investeren. Deze cryptomunten kun je dan kopen via een broker, dit is eenvoudiger. Een broker kan gezien worden als een soort tussenpersoon. Het is wel heel erg goed om een broker te kiezen die ook betrouwbaar is.

Welke cryptomunten kunnen winstgevend zijn?

De keuze in cryptomunten is best wel aardig groot, alleen is niet iedere cryptomunt winstgevend. Bij de volgende munten is het niet zo dat het ook daadwerkelijk een koopadvies is. Dit zijn meer interessante munten die in de omloop zijn. De interessante munten waar we het over hebben zijn:

Cardano munt

Dit is een munt die aardig aan de weg aan het timmeren is. Ze willen dan ook concurreren met de Ethereum door smart contracten af te sluiten. Er is wel een verwachting voor de de Cardano cryptomunt omdat ze juist hard aan de weg timmeren. Ze hebben een gelimiteerd aanbod aan ADA- munten met een maximum van tweeëndertig miljard. Ze hebben blockchain toepassingen in verschillende sectoren zoals de landbouw, financiën en de gezondheidszorg. Voor de aankomende jaren zijn er voor de Cardano munt positieve verwachtingen. De kans is dat de groei aardig goed mag verlopen.

De Uni Swap

De Uni Swap is een decentrale beurs (DEX) en maakt gebruikt van de blockchain van de Ethereum. De token is in 2020 pas gelanceerd en wordt de UNI genoemd. De token is een governance token. Heb je de token aangeschaft dan kan je meebeslissen over belangrijke beslissingen van Uniswap. Wanneer ze populairder worden dan kan dit invloed hebben op de UNI-koers. De Uni Swap kan nog gaan stijgen en dat is ook wel de verwachting. Er zit dus een leuke groei aan te komen.

Solana

Solana is relatief nieuw. Het is pas in 2020 gelanceerd als platform voor decentrale applicaties. Solana heeft de belofte gemaakt om een snelle en schaalbare blockchain aan te bieden. Solana behoort tot de beste cryptomunten omdat ze een eigen decentrale beurs hebben, een grote capaciteit en lage transactiekosten hebben. Daarbij is het een snelle stijger. De verwachting is dan ook dat ze nog meer gaan stijgen de aankomende jaren.

bitcoinBitcoin

Deze munt is bij iedereen wel bekend omdat het ook de allereerste cryptomunt is die in 2009 gelanceerd is. Ze hebben altijd het doel gehad om een decentraal digitaal geldsysteem te krijgen zodat banken erbuiten zouden bleven. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig activa. Er zijn heel veel beursgenoteerde bedrijven die de Bitcoin op hun balans hebben. In El Salvador is de bitcoin een wettig betaalmiddel. De verwachtingen zijn heel erg verschillend. Over een paar jaar is de verwachting dat ze een mijlpaal halen. Het is nog steeds een gewilde cryptomunt.

Chainlink

In 2017 is de Chainlink ontstaan en ondertussen ook niet meer weg te denken in de cryptomarkt. Er kan actuele dynamische data ingeladen worden in de blockchain. Ze hebben veel samenwerkingen
en groeien mee met de DeFi. Het is nog een relatieve jonge cryptomunt. Het blijven groeien is de verwachting van de Chainlink en daarom denken ze aan een mooie stijgende trend.

Polkadot

De Polkadot is een relatief nieuwe cryptomunt die sinds 2020 pas aanwezig is in de cryptomarkt. Het is een bijzondere cryptomunt omdat ze meerdere blockchains hebben. Daardoor hebben ze een flexibel netwerk en zijn ze ook nog eens schaalbaar. Tevens hebben ze bruggen naar andere blockchains. Er wordt een mooie toekomst verwacht voor Polkadot. Een gestage groei is wel de verwachting.

Dogecoin

De Dogecoin is er sinds 2014 en is in eerste instantie als grap ontstaan. Tegenwoordig is het een steeds populair wordende Bitcoin munt ook onder de beroemdheden. In 2021 zijn ze enorm gestegen waardoor mensen de Dogecoin kennen. Het heeft een bewegelijke koers die ondanks dat, kansen en risico’s bieden. Wanneer je gaat investeren kan je dus ook verlies lijden. Op sociale media is de Dogecoin erg populair maar de munt komt dan ook steeds terug. Men verwacht dat de Dogecoin blijft groeien en tot een mooie koers komt. Deze verwachting is voor de aankomende jaren.

Binance coin

Deze bitcoin munt heeft de afkorting BNB. De cryptomunt heeft dezelfde naam als die van de crypto beurs. Deze Binance groeide uit tot de grootste crypto beurzen op de wereld. De koers van de BNB
profiteert ervan. De Binance coin groeit mee met de Binance. De verwachting van De Binance Coin is dat het gaat meegroeien met de crypto markt en ze gaan een lekkere groei doormaken.

De VeChain

De VeChain is een blockchain project met als doel de logistieke sector naar de blockchain te verplaatsen. De blockchain zou de perfecte technologie zijn om logistieke informatie op te slaan. De blockchain is een chronologische ketting. VeChain begon als experiment maar is dit al heel lang niet meer. Er werken verschillende partijen met VeChain. Het is dan ook een werkend product. De verwachtingen voor VeChain is dat ze blijven groeien.

Ripple coin

De coin van de Ripple coin heet XRP. Hun missie is om internationale betalingen sneller en goedkoper te laten verlopen. De Ripple coin wordt ook wel als Brug-valuta gebruikt. Er kan snel gewisseld
worden van de euro naar de dollar. Bij Ripple coin wordt gewerkt met grote financiële dienstverleners. Zo wordt er samengewerkt met Banco Santander. Het is dan ook een grote community waardoor ze al jaren in de top staan. De aankomende jaren gaat de Ripple coin nog groeien. Dat is een mooie verwachting.

Conclusie

Je moet wel tegen een stootje kunnen wanneer je in de crypto gaat investeren. De koersen kunnen altijd dalen maar er zijn ook prachtige rendementen. Het advies investeren wordt niet gegeven maar
wel dat je zelf eerst op onderzoek gaat naar de coin waar je in wilt gaan investeren.

Vergelijkbare berichten