Volgens Whale Alert hebben whales onlangs ongeveer 77 miljoen XRP-tokens verplaatst in de nieuwste transacties, wat speculaties in de markt heeft aangewakkerd.

Grote Overdracht van $27 Miljoen aan XRP naar Onbekende Accounts

In een recente transactie heeft een anonieme wallet een aanzienlijke hoeveelheid XRP ter waarde van meer dan $27 miljoen overgeboekt naar onbekende portefeuilles. Deze opvallende verplaatsing van XRP is vastgelegd door Whale Alert, een veelgebruikte cryptocurrency tracker. Deze verplaatsing werd uitgevoerd via Crypto.com, een van de belangrijkste cryptocurrency-beurzen.

Extra Overdrachten Tussen Beurzen

De gegevens van Whale Alert tonen aan dat in de afgelopen paar uur aanzienlijke hoeveelheden XRP-tokens zijn verplaatst tussen twee verschillende beurzen. Een indrukwekkende 50 miljoen XRP werd van Crypto.com naar een onbekende wallet overgeboekt, wat een waarde vertegenwoordigt van ongeveer $27,5 miljoen op het moment van de transactie. Tegelijkertijd meldde Whale Alert dat een onbekende wallet 26,5 miljoen XRP ter waarde van ongeveer $15 miljoen naar Bitstamp heeft verplaatst.

Wat Betekenen Deze Verplaatsingen?

Het feit dat whales crypto’s van een beurs verplaatsen, kan erop wijzen dat ze van plan zijn deze activa voor de lange termijn te behouden. Dit suggereert dat het marktsentiment positief is ten aanzien van crypto’s, aangezien grote investeerders hun posities willen behouden.

XRP Prijs en Marktstatistieken

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld tegen $0,5597, wat een stijging van 0,83% vertegenwoordigt in de afgelopen 24 uur. Het dagelijkse handelsvolume van XRP is met bijna 54% gestegen tot $849,36 miljoen. De marktkapitalisatie van XRP bedraagt momenteel $29,82 miljard, wat een stijging is van 0,82% ten opzichte van de vorige dag.

In de afgelopen zeven dagen heeft XRP een prijsstijging van meer dan 5% ervaren. Deze recente verplaatsing van XRP-tokens tussen beurzen kan een positieve verandering in de markt vertegenwoordigen, vooral omdat whales kansen lijken te verkennen te midden van de huidige XRP-prijs en markttrends.

Vergelijkbare berichten