Waves; bezig met een opmars

Wekelijks zijn er bepaalde trends zichtbaar bij de koersen van de digitale munteenheden. De ene week gaat cryptocurrency A flink omhoog, terwijl de volgende week cryptocurrency B juist flink omhoog gaat. Zoals de kenners weten, zijn deze schommelingen inherent aan de cryptocurrency markt. De markt is nog relatief nieuw en kan door vele factoren beïnvloed worden.

In de afgelopen week viel de stijging van waves direct op. Deze munt is bezig met een flinke opmars en dat is ook vele analisten opgevallen. De stijging van de munt valt te danken aan verschillende nieuwsberichten. Zo werd onder andere aangegeven dat er gestart wordt met een nieuw Community Nodes Programma. Dit programma heeft naar verwachting een positieve invloed op de munt, maar dus ook op de koers.

Overigens is waves niet alleen maar een munt. Nee, je kan waves beter zien als een decentraal platform voor ontwikkelaars. Op dit platform kunnen tokens en nieuwe cryptocurrency gemaakt worden door ontwikkelaars. Je kan gebruik maken van dit platform, genaamd waves DEX Platform, door digitale munten in te brengen. Dit kan zowel waves zijn als ook andere digitale munten. Als je maar digitaal geld in brengt, kan je je in dit platform gaan mengen.

Doordat waves meer is dan enkel een digitale munt, is het op dit moment minder volatiel. Ja, ook waves heeft de afgelopen maanden een vrije val gemaakt. Dat is echter inherent aan de gehele markt. Als de bitcoin zakt, zullen nagenoeg alle andere munten ook zakken. De markt is op dit moment nog te afhankelijk van een paar belangrijke factoren. Feit is echter dat waves sinds het begin van het nieuwe jaar een flinke koersstijging mee heeft gemaakt. Waar gaat dit eindigen? Niemand weet het zeker, maar de analisten zijn over het algemeen erg positief over waves.

Vergelijkbare berichten