Shiba Inu coin

In het midden van maart bereikte Bitcoin een nieuwe piek van $73.737, waarmee het zijn prijsrecord verbrak. Deze fenomenale stijging leidde ook tot een nieuw jaarlijks hoogtepunt voor Shiba Inu, die op hetzelfde moment $0,00004280 aantikte. De plotselinge stijging van de prijs van Shiba Inu komt in navolging van het Bitcoin halveringsevenement.

Voor degenen die er niet bekend mee zijn, staat het Bitcoin halveringsevenement gepland voor volgende maand, op 20 april 2024. Dit evenement zal de voorraad BTC halveren, waardoor de cryptocurrency schaars beschikbaar wordt. Deze ontwikkeling zal de prijs van Bitcoin verder omhoog stuwen, omdat de vraag hoog zal zijn bij beperkt aanbod. Dit zal niet alleen Bitcoin, maar ook Shiba Inu en andere toonaangevende cryptocurrencies helpen duurzaam te groeien in de indexen.

Wat zal de prijs van SHIB zijn na de Bitcoin halvering?

Het toonaangevende on-chain metrieken en prijsvoorspellingsbedrijf CoinCodex heeft een rooskleurig beeld geschetst voor Shiba Inu. Volgens de prijsvoorspelling zou SHIB met nog eens 225% kunnen stijgen als gevolg van de Bitcoin halvering. De voorspelling benadrukt dat Shiba Inu zijn all-time high van $0.00008600 zou kunnen doorbreken en een nieuw ATH-niveau van $0.00009 zou kunnen bereiken.

Dat betekent een stijging en rendement op investering (ROI) van ongeveer 225% vanaf de huidige prijs van $0.00002780. Daarom zou een investering van $10.000 in SHIB volgende maand tijdens de Bitcoin halvering kunnen veranderen in $32.000, als de voorspelling accuraat blijkt te zijn. Als de token het momentum vasthoudt, zou het ook zijn vierde nul kunnen verwijderen en de $0.0001-grens kunnen doorbreken.

Echter, de cryptocurrency-markt is zeer volatiel en er is geen garantie dat SHIB 225% zou kunnen stijgen in 30 dagen. Het wordt aangeraden om grondig onderzoek te doen voordat u momenteel een positie inneemt op de cryptocurrency-markt. Handel op eigen risico, aangezien het Bitcoin halveringsevenement de markten volatiel kan maken.

Vergelijkbare berichten