Theta koers

De altcoin Theta is momenteel de top 10 binnengedrongen en staat nu op plek 9 op basis van de marktkapitalisatie. De afgelopen dagen is de Theta koers met maar liefst 100 procent gestegen. Op jaarbasis is de koers zelfs al 1.000 procent gestegen! De Theta coin bestaat al sinds 2018 en is een project dat het streamen van video aanpakt. Theta zorgt ervoor dat het versturen van videocontent gedecentraliseerd wordt. Nu zorgen grote datacenters voor lage kwaliteit video’s.

Theta gebruikt duizenden kleinere nodes in de vorm van standaard computers in een netwerk. Door video’s te streamen naar andere ontvang je THETA. Door op deze manier de bandbreedte te delen zorgt het er uiteindelijk voor dat de video’s sneller geladen worden.

Het belangrijkste bedrijfsconcept van de blockchain is om videostreaming, gegevenslevering en edge computing te decentraliseren met als doel de  kosten effectiever te maken. Volgens Wu beheersen de top 10 houders van THETA 61% van het circulerende aanbod van munten, wat mogelijk van invloed is geweest op de recente prijsbeweging van de munt.

Wu meldt ook dat THETA “irrationeel gewild” is in Zuid-Korea. Verder blijkt uit gegevens van CoinMarketCap  dat het THETA / KRW-handelspaar op de Zuid-Koreaanse crypto-exchange Bithumb een groot handelsvolume voor zijn rekening neemt. Volgens Mitch Liu, CEO van Theta, heeft de geavanceerde rekenkracht van Theta Network Intel Corporation (NASDAQ: INTC) in maart overtroffen.

>>>Koop je THETA via Bitvavo>>>

Vergelijkbare berichten