Solana

De relative strength indicator van Solana wijst op verdere groeipotentie, nu de SOL-prijs belangrijke weerstandsniveaus doorbreekt.

Solana, een concurrent van Ethereum Layer-1, blijft indrukwekkende prestaties leveren. De prijs is met nog eens 10% gestegen en heeft de belangrijke $25 weerstand doorbroken. Op het moment van schrijven wordt Solana verhandeld voor $25.96, met vooruitzichten op een verdere stijging van 20% naar $30.

Technische indicatoren wijzen erop dat de prijs van Solana waarschijnlijk blijft stijgen. Een relatieve sterkte-index (RSI) boven 50 duidt op een sterk bullish sentiment, en de neiging naar hogere waarden wijst op groeiend momentum. Met een RSI van 63 is er ruimte voor verdere stijging voordat het overgekochte niveau van 70 wordt bereikt.

Deze analyse wordt bevestigd door de positieve positie van de Awesome Oscillator (AO), die de overheersing van de bulls bevestigt en het bullish vooruitzicht ondersteunt.

Als de koopdruk aanhoudt op het huidige niveau, is er potentieel voor een stijging van de Solana-prijs met 20%. Dit zou het eerdere hoogtepunt van $24.86 overschrijden en mogelijk de opwaartse trend voortzetten tot het psychologische niveau van $30. In een zeer bullish scenario zou SOL zelfs kunnen terugkeren naar het hoogtepunt van 12 juli, rond $32, wat een opmerkelijke stijging van 30% ten opzichte van de huidige niveaus zou betekenen.

Solana analyse

Solana voegt zich bij de rally van altcoins

In de wereld van alternatieve cryptocurrencies is er momenteel veel activiteit, mede dankzij investeerders in Solana. De recente opleving is ook verbonden met het besluit van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om alle aanklachten tegen leidinggevenden van Ripple in te trekken.

“Dit is een dag van juridische rechtvaardiging en persoonlijke verlossing in onze strijd tegen een ondoordachte poging om voorschriften te manipuleren om de cryptocurrency-industrie in de Verenigde Staten te onderdrukken. Het is betreurenswaardig dat we ons moesten verzetten tegen deze ongefundeerde aanval die vanaf het begin ongegrond was,” aldus Chris Larsen, de uitvoerend voorzitter van Ripple.

De zaak Ripple vs. SEC biedt meer hoop voor andere crypto-projecten op de markt. Ripple heeft aangegeven druk te blijven uitoefenen op de SEC om meer duidelijkheid te verschaffen met betrekking tot de regelgeving in de cryptowereld.

Vergelijkbare berichten