Solana

De prijs van Solana (SOL) heeft een indrukwekkende stijging doorgemaakt, wat het hoogste punt in veertien maanden betekent, en investeerders hernieuwd vertrouwen geeft in dit blockchain-project. Dit is verrassend omdat eerder werd verwacht dat Solana voor de rest van 2023 zijwaarts zou blijven handelen. Nu wordt SOL verhandeld boven het cruciale niveau van $40.

Terwijl SOL zijn opwaartse trend voortzet, zijn investeerders nog steeds op zoek naar de volgende ‘hidden gem’ die in november zou kunnen exploderen. Op dit moment lijkt Bitcoin Minetrix (BTCMTX) een veelbelovende kandidaat.

Solana’s Prijsstijging Boven $42 als Bullish Momentum Groeit Op dit moment wordt SOL verhandeld voor $42,77, wat het hoogste niveau is sinds 17 augustus 2022. SOL heeft de afgelopen vier dagen een bullish momentum laten zien, waarbij het belangrijke weerstandsniveaus en Exponential Moving Averages (EMAs) heeft doorbroken.

Solana Prijs

Volgens CoinMarketCap is het handelsvolume van SOL op woensdag met ongeveer 150% gestegen, wat resulteerde in een totaal handelsvolume van $3,8 miljard. Hierdoor is SOL nu de op vier na meest verhandelde cryptocurrency ter wereld, met een hoger handelsvolume dan gevestigde tokens zoals XRP (XRP) en Chainlink (LINK).

De stijging van Solana kan worden toegeschreven aan diverse positieve ontwikkelingen, waaronder een netto instroom van $24 miljoen in fondsen die gericht zijn op SOL in de afgelopen week. Beleggers zijn op zoek naar nieuwe crypto-assets om hun portefeuilles te diversifiëren, en Solana heeft zich als een favoriet gepositioneerd.

Solana heeft tevens recentelijk belangrijke partnerschappen gesloten, waaronder een samenwerking met het Dubai Multi Commodities Centre, wat de geloofwaardigheid en status van het netwerk heeft vergroot.

Al met al is het een uitstekende maand geweest voor SOL-houders, met de token die inmiddels 330% hoger staat dan aan het begin van het jaar.

Firedancer Testnet Lancering Zorgt Voor Vernieuwd Optimisme in SOL

Het vertrouwen van investeerders is verder versterkt doordat Solana’s langverwachte schaaloplossing, Firedancer, deze week eindelijk live is gegaan op het testnet. Firedancer heeft als doel de snelheid, betrouwbaarheid en diversiteit van validators op het Solana-netwerk te verbeteren, en biedt een langetermijnoplossing voor de problemen met frequent uitvallen van het netwerk.

De lancering heeft het vertrouwen in Solana’s capaciteit om op te schalen terwijl de uptime en beveiliging worden gehandhaafd aanzienlijk vergroot. Veel investeerders zijn nu van mening dat Solana stevig is gevestigd als de belangrijkste concurrent van Ethereum en zelfs marktaandeel kan winnen ten opzichte van ’s werelds op één na grootste cryptocurrency in de komende maanden.

Desondanks blijft er enige bezorgdheid bestaan, aangezien meer dan $56 miljoen aan SOL recentelijk is onttrokken aan FTX-gekoppelde portefeuilles en overgebracht naar grote beurzen zoals Coinbase en Binance. Hierdoor blijven handelaren voorzichtig, aangezien er mogelijk verkoopdruk kan ontstaan als deze aan FTX gekoppelde tokens worden geliquideerd.

Vergelijkbare berichten