Solana daling

De cryptocurrency-markt vertoonde op dinsdag tekenen van herstel, met een toename van de marktkapitalisatie met 0,68% tot $1,07 biljoen in de afgelopen 24 uur. Tegelijkertijd maakte het marktvolume een opmerkelijke sprong van 52,30% naar $29,68 miljard, volgens gegevens uit de branche. De opwaartse trend werd voornamelijk aangevoerd door het SOL-token van Solana, dat een aanzienlijke stijging liet zien vanaf het dieptepunt van twee maanden, evenals de voortdurende groei van Bitcoin en Ether.

Solana analyse

Het SOL-token bleek de best presterende cryptocurrency te zijn onder de top 10 op dinsdag, met een groei van 4,59% binnen 24 uur tot laat in de middag in Hong Kong. Het token, dat werd verhandeld voor $20, noteerde een wekelijkse groei van 10,83%, na te zijn hersteld van zijn dieptepunt van twee maanden op $17,74 op 9 september.

Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, onderging ook een positieve verschuiving in waarde, met een stijging van 0,89% in de afgelopen dag tot $26.940. Dit kortetermijnherstel wordt nauwlettend gevolgd door investeerders die tegelijkertijd grotere bewegingen op de aandelenmarkt in de gaten houden.

Ether, de op een na grootste cryptocurrency ter wereld, zag ook een stijging in waarde. Tijdens de handel op dinsdagmiddag steeg de prijs van Ether met 0,49% tot $1.640, wat resulteerde in een wekelijkse winst van 3,78%.

Hoewel de cryptocurrency-markt bekend staat om zijn volatiliteit, zijn er tekenen van stabiliteit door de toetreding van grote instellingen tot deze ruimte. Een recent voorbeeld is de lancering van de crypto-bewaarafdeling van Standard Chartered (OTC:SCBFF), die geloofwaardigheid heeft verleend aan deze anderszins volatiele markt en mogelijk meer investeerders kan aantrekken.

In andere ontwikkelingen in de digitale activaruimte werd ImmutableX de op één na grootste NFT-keten qua dagelijkse verkopen, dankzij de populariteit van Gods Unchained Cards. Bovendien steeg de Forkast 500 NFT-index met 0,19% tot 2.017,57 punten binnen 24 uur tot laat in de middag in Hong Kong, ondanks een wekelijkse daling van 3,46%.

Vergelijkbare berichten