XRP basisvaluta Binance

Ripple (XRP) als basisvaluta toegevoegd aan Crypto exchange Binance

Exchange Binance opent vandaag zijn handel in twee paren met Ripple (XRP) als basisvaluta. XRP vormt de paren met TRX / XRP (Tron) en XZC / XRP (Zcoin). Dit is de eerste keer dat Binance XRP als basisvaluta gebruikt.

Als onderdeel van de update zullen ontwikkelaars de huidige Ethereum-markt hernoemen naar “ALTS”, waarbij CEO Changpeng Zhao (CZ) uitlegt dat een gebrek aan ruimte op de gebruikersinterface de overstap noodzakelijk maakte.

“We zullen binnenkort een paar handelsparen toevoegen met XRP als de citaatvaluta,”

Dit had CZ op Twitter Sunday bevestigd.

Binance breidt zijn tokenaanbod in het vierde kwartaal verder uit, met een sterke focus op stablecoins. Eerder deze maand lanceerden ontwikkelaars een later uitgesteld bereik van paren met behulp van USD-tablecoin-activum TrueUSD (TUSD).

“We zullen prioriteit geven aan het toevoegen van meer paren voor de projecten die hebben gedoneerd aan onze liefdadigheidsinstelling (zelfs als we dit nooit hebben genoemd tijdens onze inspanningen voor fondsenwerving (sic))”,

Na het bekend maken van het nieuws steeg XRP koers bijna 20 procent naar 0,44 dollar.

Binance zelf is de grootste cryptobeurs ter wereld met een dagelijks handelsvolume en een omzet van meer dan $ 1,2 miljard in de afgelopen 24 uur.

Vergelijkbare berichten