Pepe (PEPE), een bekende meme-munt, deed vandaag van zich spreken door belangrijk nieuws via sociale media te delen. In dit nieuwsbericht werd enthousiast gemeld dat een enorme hoeveelheid Pepe-munten ter waarde van $6 miljoen – wat neerkomt op 6,9 biljoen PEPE-tokens – permanent uit omloop werd genomen via een tokenverbrandingsproces. Deze beweging was bedoeld om de schaarste van de munt te vergroten en daarmee de waarde ervan te stimuleren.

De impact van deze aankondiging was onmiddellijk merkbaar, omdat de Pepe Coin-prijs in korte tijd met 32% steeg, waardoor deze van $0,00000079 naar $0,00000104 per token klom.

Bekijk hier de Pepe koers

Bovendien werd in de aankondiging van het tokenverbrandingsnieuws vermeld dat het Pepe-team een nieuw adviesteam heeft geïntroduceerd om de munt naar nieuwe hoogten te stuwen. Het oorspronkelijke team is momenteel bezig met het onderzoeken van strategische partnerschappen en marketingkansen, met een focus op het gebruik van de overgebleven 3,79 biljoen tokens die aan de CEX multi-sig wallet zijn toegewezen. Dit initiatief is bedoeld om de groei en adoptie van Pepe verder te bevorderen.

Pepe Coin blijft een opmerkelijke aanwezigheid in de wereld van meme-munten, en de recente ontwikkelingen suggereren dat het team vastbesloten is om de waarde en levensvatbaarheid van de munt te versterken door middel van deze strategische zetten.

Vergelijkbare berichten