pepe memecoin

De prijsactie van Pepe Coin (PEPE) op het dagelijkse tijdsbestek laat zien dat het probeert te herstellen van een gestage neerwaartse trend. Sinds begin juli heeft de prijs zich geconsolideerd binnen een dalend parallel kanaal, wat PEPE naar een dieptepunt van $0,00000061 bracht. Na het vinden van steun op dit niveau, lijkt de meme-coin nu terug te stuiteren, en 15% winst lijkt binnen handbereik.

Pepe Coin Prijsprognose met 15% Stijging in het Vooruitzicht

Pepe analyse
Bron: Tradingview.com

Op het moment van schrijven staat de Pepe-prijs op $0,00000071, met een daling van 2% in de afgelopen 24 uur. Desondanks blijft het 15% boven de kritische steun van $0,00000061, voor het laatst getest op 22 september. Hoewel er nog steeds potentie is voor 15% winst, lijkt de neerwaartse druk sterker te zijn.

Het opwaartse potentieel voor Pepe Coin lijkt beperkt te worden door de 50-daagse Exponentiële Voortschrijdende Gemiddelde (EMA) op $0,00000083. Een doorbraak en sluiting boven dit niveau zou een nieuwe opwaartse beweging kunnen initiëren, terwijl PEPE-houders proberen verloren terrein terug te winnen. Deze hindernis, samen met de 100-daagse EMA op $0,00000101, vertegenwoordigt de obstakels die het opwaartse potentieel beperken.

Ondertussen ondersteunen technische indicatoren de neerwaartse trend, waarbij de Relative Strength Index (RSI) daalt om een afnemend momentum aan te geven. De RSI bevindt zich onder het niveau van 50, wat de kansen verder in het voordeel van de beren doet kantelen. Dit wordt versterkt door de Awesome Oscillator (AO) histogrammen, die nog steeds in het negatieve gebied verkeren. Met deze vooruitzichten zou Pepe Coin mogelijk onder de onmiddellijke steun op $0,00000070 kunnen zakken.

In het slechtste geval zou een verdere daling de prijs van Pepe Coin naar de steun op $0,00000061 kunnen duwen. Dit zou een daling van 10% onder de huidige niveaus betekenen. Een doorbraak en sluiting onder dit niveau zou een nieuwe neerwaartse trend kunnen starten, aangezien dit het laatste lagere hoogtepunt markeert.

Bekijk hier de Pepe koers.

On-chain Metrics: GIOM

De gegevens van de on-chain aggregator IntoTheBlock ondersteunen de bearish theorie. Specifiek toont de Global In/Out of the Money (GIOM) metric aan dat er een sterke aanbodbarrière is die de prijs van de meme-coin met kikkerthema kan tegenhouden om zijn opwaartse potentieel te bereiken.

Zoals aangegeven in de bovenstaande grafiek zijn er verschillende belangrijke interessegebieden rond de zone van $0,000001, waar verkopers overvloedig zijn. Een ervan valt bijzonder op, met 26.01K adressen die ongeveer 145,77 biljoen PEPE-tokens bezitten. Dit betekent dat elke poging om de prijs van deze sensationele meme-coin erboven te duwen, zou worden tegengehouden door verkoopdruk van al deze adressen die winst willen nemen.

Pepe Coin Alternatief

Meme Kombat is de nieuwste sensatie in het meme-coin-ecosysteem en wordt gezien als een mogelijk alternatief voor Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), en Pepe (PEPE).

Dit is een stake-to-earn-project dat een innovatief platform biedt waar gamingliefhebbers geld kunnen verdienen terwijl ze plezier hebben. Hun aanbod omvat staking, weddenschappen en het verdienen van beloningen. Neem deel aan gevechten met je favoriete memetokens in het eerste seizoen van Meme Kombat. Dagelijkse epische gevechten!

Het pre-sale van het project verloopt buitengewoon goed, met meer dan $320.000 al ingezameld. Investeerders kunnen momenteel één MK-token kopen voor slechts $1,667, maar als je langer wacht, zou je het tegen een hogere prijs moeten kopen, aangezien de tokens snel worden verkocht. De huidige soft cap is ingesteld op $1.000.000.

Bovendien zijn er meerdere manieren om inkomen te genereren voor leden van de MK-gemeenschap, te beginnen met de staking. Hiermee kun je een jaarlijks rendement (APY) van 112% verdienen. Wacht niet op gevechten; begin vandaag nog APY te verdienen op je MK-tokens door de pre-sale te kopen.

Het bezitten van MK gaat niet alleen om kopen en verhandelen. Door je MK-tokens in te zetten in Meme Kombat en weddenschappen af te sluiten op gevechten, maak je kans op grote winsten. Dit komt bovenop de reguliere gevechten die beschikbaar zijn.

Het project heeft zich ook gecommitteerd aan het houden van grotere gevechten, wat meer opwinding en dus grotere prijzen voor deelnemers betekent.

Vergelijkbare berichten