Online beleggen

Online beleggen

Online beleggen Heb je altijd al eens een vakantiehuisje in een exotisch land willen hebben? Of zou je iedere maand wat meer geld te spenderen willen hebben? Let dan op: dan is beleggen misschien iets voor jou. Je kunt in verschillende producten beleggen: van cryptocurrencies, aandelen tot grondstoffen en van obligaties tot forex valuta.

Geld verdienen met beleggen

Veel mensen zetten een deel van hun vermogen op de spaarrekening. Het probleem tegenwoordig is echter dat een spaarrekening amper rendement geeft. Regelmatig wordt de rente verminderd, terwijl de inflatie wel gewoon aanhoudt. Als je belegt, heb je zomaar de kans dat je meer geld verdient over je spaargeld en dat gewoon vanuit je luie stoel.

  • Verlies nooit meer dan je inlegt!
  • Je geld staat veilig op verschillende accounts.
  • Beleggingsbrokers worden gereguleerd door verschillende toezichthouders.

Brokers vergelijken

Een broker is een makelaar die het beleggen faciliteert tussen de belegger en de aandelenmarkt. Brokers hebben zich gespecialiseerd om de particuliere belegger tegen scherpe tarieven te kunnen laten beleggen. Bij de meeste brokers kunt u een gratis oefenaccount openen om eerst te oefenen met nepgeld. Het kiezen van de juiste broker is erg belangrijk. Beginnende beleggers raden wij de volgende brokers aan. Deze zijn betrouwbaar, hebben een gebruiksvriendelijke software, lage transactiekosten en een uitstekende klantenservice.

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste brokers die het internet rijk is. Vergelijk alle brokers en meld je eenvoudig aan. Om te beginnen met beleggen moet u eerst een beleggingsrekening openen bij een broker.

Nadat u een beleggingsrekening heeft geopend, is het verstandig om na te denken waarin u wilt gaan beleggen. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u onder andere beleggen in aandelen, vastgoed, crypto valuta, obligaties, opties en grondstoffen zoals goud, olie en zilver.

Een grote fout van veel beginnende beleggers is om in allerlei verschillende producten te beleggen. Het is verstandig om je eerst te verdiepen in één of twee soorten beleggingen. De meeste startende beleggers beginnen met beleggen in aandelen en obligaties omdat deze relatief risicoloos en makkelijk te begrijpen zijn.