Moonbeam GLMR koers


Op maandag heeft Moonbeam (GLMR) een bullish beoordeling gekregen van InvestorsObserver. De cryptocurrency is met 37,37% gestegen tot $0,2305493027, terwijl de bredere cryptomarkt met 6,86% is gestegen.

>>>Bekijk hier de actuele GLMR koers>>>

Bullish

In de afgelopen vijf dagen heeft Moonbeam een positieve beoordeling behaald op de InvestorsObserver Sentiment Score. Deze score meet de prestaties van Moonbeam in de afgelopen vijf dagen op basis van volume en prijsbeweging.

De Sentiment Score biedt een snelle, korte-termijn blik op de recente prestaties van de cryptocurrency. Dit kan nuttig zijn voor zowel korte-termijn investeerders die willen profiteren van een stijging als voor langere-termijn investeerders die een koopkans zoeken.

Prijsniveaus

Moonbeam handelt momenteel in de buurt van het middelpunt van de afgelopen vijf dagen. De cryptocurrency ligt 11,94% onder zijn hoogste punt van de afgelopen vijf dagen en is 43,57% hoger dan zijn laagste punt van $0,160586804151535.

De prijs van Moonbeam bevindt zich momenteel boven de weerstand. Met ondersteuning ingesteld rond $0,165120288518626 en weerstand op $0,170510917690951, kan Moonbeam potentieel in een volatiele positie verkeren als de stijging afzwakt.

Moonbeam heeft onlangs op matig volume gehandeld. Dit betekent dat het handelsvolume van vandaag in lijn is met het gemiddelde handelsvolume van de afgelopen zeven dagen.

Wat is een Moonbeam (GLMR)

Moonbeam (GLMR) is een cryptocurrency die bekend staat om zijn interoperabiliteit en connectiviteit met andere blockchains, met name het Ethereum-netwerk. Het is gebouwd op het zogenaamde “Polkadot parachain,” een technologisch ecosysteem dat tot doel heeft verschillende blockchains met elkaar te verbinden en communicatie tussen hen mogelijk te maken.

Enkele belangrijke kenmerken en aspecten van Moonbeam (GLMR) zijn:

  1. Ethereum-compatibiliteit: Moonbeam is compatibel met Ethereum, wat betekent dat ontwikkelaars hun bestaande Ethereum-applicaties gemakkelijk kunnen implementeren op het Moonbeam-netwerk zonder veel aanpassingen.
  2. Smart Contracts: Het ondersteunt smart contracts, vergelijkbaar met Ethereum, waardoor ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (DApps) kunnen bouwen.
  3. Interoperabiliteit: Moonbeam is ontworpen om te communiceren met andere blockchains binnen het Polkadot-ecosysteem, waardoor het deel kan uitmaken van een groter gedecentraliseerd netwerk.
  4. GLMR-token: GLMR is de native cryptocurrency van Moonbeam, gebruikt voor transacties, het betalen van transactiekosten en het stimuleren van het ecosysteem.
  5. Cross-Chain DeFi: Moonbeam maakt het mogelijk om gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten en applicaties over verschillende blockchains heen te bouwen en te integreren.

Over het algemeen heeft Moonbeam als doel om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te bevorderen en de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties te vereenvoudigen door een compatibele en flexibele infrastructuur te bieden. Het is een opkomend project dat veel aandacht heeft gekregen vanwege zijn potentieel om de grenzen tussen verschillende blockchain-ecosystemen te overbruggen.

Vergelijkbare berichten