Loom Network (LOOM)

Cryptocurrencies hebben de financiële wereld stormenderhand veroverd, en een van de opmerkelijke namen in deze opkomende technologische revolutie is Loom Network (LOOM). In deze algemene blogpost zullen we je laten kennismaken met LOOM en waarom het de moeite waard is om te volgen in de altijd veranderende wereld van digitale activa.

Loom Network (LOOM) heeft zich tot nu toe redelijk gemiddeld gedragen wat betreft volatiliteit in vergelijking met andere cryptocurrencies. Op dinsdag heeft deze crypto echter 10,56% aan zijn waarde toegevoegd en bereikte een waarde van $0,1896263572.

Matige volatiliteit

Observer plaatst Loom Network in de categorie van matige volatiliteit, met een rangschikking van 69, wat betekent dat het behoort tot de top 31% van cryptocurrencies op de markt.

De volatiliteitsrangschikking moet echter met enige nuance worden geïnterpreteerd, omdat één enkele dag de algehele rangschikking niet drastisch kan veranderen. De matige volatiliteitsbeoordeling van LOOM gaat hand in hand met een lage score op de Risico/Beloningsschaal, wat impliceert dat de token matige prijsschommelingen vertoont en doorgaans goed beschermd is tegen prijsmanipulatie.

Wat de prijs van Loom Network betreft, deze bevindt zich momenteel in de buurt van een weerstandsniveau, met een ondersteuningsniveau op $0,158 en een weerstandsniveau op $0,19. Dit suggereert dat Loom Network mogelijk te maken krijgt met neerwaartse druk, aangezien het zich wellicht in een oververkochte situatie bevindt.

Bekijk de actuele Loom Network koers.

Wat is Loom Network (LOOM)?

Loom Network, opgericht in 2017, is een blockchainplatform dat is ontworpen om schaalbaarheid en interoperabiliteit te bieden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het platform maakt gebruik van zogenaamde “sidechains” om de prestaties van Ethereum-dApps te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd lagere transactiekosten en snellere bevestigingstijden biedt.

Hoe Werkt het?

LOOM maakt gebruik van DPoS (Delegated Proof-of-Stake) consensusmechanismen en heeft zijn eigen native token, LOOM, dat wordt gebruikt voor het staken en beveiligen van het netwerk. Het belangrijkste idee achter Loom Network is om ontwikkelaars in staat te stellen schaalbare en interactieve dApps te bouwen zonder zich zorgen te hoeven maken over de beperkingen van het Ethereum-netwerk.

Waarom LOOM Volgen?

Er zijn verschillende redenen om LOOM nauwlettend in de gaten te houden:

  1. Schaalbaarheid: LOOM biedt een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem waarmee veel blockchain-netwerken te maken hebben. Hierdoor kunnen dApps soepel en snel opereren, zelfs bij een groeiend aantal gebruikers.
  2. Interoperabiliteit: LOOM streeft naar interoperabiliteit met verschillende blockchains, waaronder Ethereum. Dit opent de deur voor nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen binnen de blockchain-ruimte.
  3. Actieve Gemeenschap: LOOM heeft een toegewijde gemeenschap van ontwikkelaars en enthousiaste supporters. Dit heeft geleid tot een voortdurende ontwikkeling en verbetering van het platform.
  4. DApps en Gebruiksscenario’s: LOOM heeft al een reeks indrukwekkende dApps gebouwd, variërend van gaming tot financiële diensten. Deze gebruiksscenario’s tonen het potentieel van het platform.

Vergelijkbare berichten