bitcoin

Juni 2019; bitcoin de grootste stijger

Het is altijd mooi om de koers van de bitcoin in de gaten te houden. Doordat er steeds meer gegevens over de koers verzameld worden, kan er ook steeds beter geanalyseerd worden. Op die manier wordt het, naar verwachting, ook steeds beter te doen om de koers te sturen. Zo ver is het echter nog lang niet. Nee, anno 2019 zijn we nog overgeleverd aan de grille van de koers. Het is namelijk een feit dat de koers van de bitcoin, en van andere altcoins, ongelooflijk volatiel is.

De ene dag staat de koers 10 procent in de plus, terwijl deze 10 procent de volgende dag alweer teniet gedaan kan zijn. Juist dit maakt de markt ongelooflijk interessant. Het onvoorspelbare is één van de leukste aspecten van de markt. Het maakt het echter wel lastig om een gedegen en constante winst te behalen.

Als we naar de maand juni 2019 kijken, zien we wel één absoluut pluspunt. In deze maand was de bitcoin namelijk de best stijgende munt. De koers van de bitcoin steeg bijzonder goed in de maand juni. Geen enkele altcoin kon deze koers volgen, ondanks enkele verwoede pogingen van onder andere ethereum.

Deze koersstijging biedt in ieder geval voldoende hoop voor de toekomst. De vraag daarbij is uiteraard of het all time high record ooit nog verbroken gaat worden. Voordat dit het geval is, moeten we naar verwachting nog lang geduld hebben. Maar, de koers van de bitcoin blijft onvoorspelbaar, dus wie weet.

Tot die tijd kunnen we concluderen dat de afgelopen maand behoorlijk goed voor de bitcoin was. Wellicht dat we een dezelfde stijging in de komende maanden ook kunnen verwachten. To be continued…

Vergelijkbare berichten