Shiba Inu

Het Shiba Inu-ecosysteem heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe ontwikkelingen verwelkomd, waaronder de lancering van het Shibarium layer-2 netwerk. Volgens RagnerShib, de beheerder van het Telegram-groep van het project, staat Shiba Inu echter nog veel meer te wachten en zal de community aangenaam verrast worden.

In een tweet op woensdag blikte RagnerShib terug op hoe Shiba Inu is geëvolueerd van een eenvoudige meme-munt tot een uitgebreid ecosysteem.

De drie belangrijkste tokens in dit ecosysteem, namelijk Shiba Inu (SHIB), Bone ShibaSwap (BONE) en Dogekiller (LEASH), hebben nu gezamenlijk een marktkapitalisatie van $4,5 miljard, waarbij SHIB met een kapitalisatie van $4,2 miljard de leiding neemt.

RagnerShib noemde ook enkele SHIB-gerelateerde producten, zoals de Shiboshis NFT-collectie en de aanbiedingen van LAND voor de Shiba Inu Metaverse, die binnenkort verwacht wordt. Tot slot prees RagnerShib Shiba Eternity, het op Web3 gebaseerde verzamelkaartspel dat al beschikbaar is in de Apple App Store en Google Play Store.

Hoewel RagnerShib niet verklapte wat de Shiba Inu-community exact te wachten staat, benadrukte hij dat Shibarium is ontworpen om “de wereld van DeFi te verstoren en te vernieuwen.”

Hoop voor de SHIB-community

De recente opmerkingen van RagnerShib over de toekomst van Shiba Inu komen na een moeilijke berenmarkt die de waarde van crypto-investeringen tot historische dieptepunten heeft geduwd. Ook het Shiba Inu-ecosysteem is hierdoor getroffen, met een SHIB-token dat momenteel met 91% is gedaald ten opzichte van zijn hoogste waarde van $0,00008845.

Ondanks deze uitdagingen blijft het Shiba Inu-team optimistisch en blijft het nieuwe producten lanceren. Ze behouden het vertrouwen dat de situatie uiteindelijk zal verbeteren. In een vergelijkbare ontwikkeling heeft de hoofdmarketingstrateeg van Shiba Inu opgemerkt dat degenen die SHIB hebben verlaten, waarschijnlijk zullen terugkeren zodra de marktomstandigheden zich verbeteren.

Bekijk de actuele Shiba Inu koers

Vergelijkbare berichten