Ethereum (ETH) heeft een sterke week doorgemaakt, wat ‘Uptober’ wordt genoemd, een term die in de crypto-markt wordt gebruikt omdat oktober historisch gezien een periode van aanzienlijke groei is. Hoewel aanvankelijk de vrees bestond dat het conflict tussen Israël en Palestina de groei van de markt zou kunnen beïnvloeden, lijkt die angst nu te zijn afgenomen.

Ironisch genoeg wordt de groei van Ethereum voor een groot deel toegeschreven aan Bitcoin (BTC), dat standhoudt in moeilijke marktomstandigheden. Bovendien is er positief nieuws over de ontwikkeling van spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) achter de schermen, terwijl de Amerikaanse dollar onder druk staat.

Dit positieve nieuws heeft een neerwaartse invloed gehad, waarbij Ethereum een van de belangrijkste begunstigden is. Dit is een ideaal moment voor investeerders om de presale-markt te verkennen, omdat we ons lijken te bevinden in gunstige marktomstandigheden. Onder de presales springen Bitcoin Minetrix (BTCMTX), Meme Kombat ($MK) en TG.Casino ($TGC) eruit, en we zullen uitleggen waarom het de moeite waard is om op dit moment in deze projecten te investeren.

Bekijk de actuele Ethereum koers.

Ethereum analyse

Na het opnieuw betreden van zijn driehoekspatroon en het tenietdoen van het bearish signaal van vorige week als gevolg van verschillende positieve aankondigingen in het ecosysteem, bevindt Ethereum zich momenteel aan de bovenkant van een driehoekspatroon dat op het punt staat te doorbreken.

Maar is het mogelijk dat de cryptocurrency deze patroonbovengrens zal doorbreken om naar een nieuw opwaarts doel te stijgen?

Op dit moment is niets zeker, en we moeten waarschijnlijk eerst rekening houden met een afwijzing, met mogelijk een terugval naar de volgende ondersteuning op $1.740. De bovenkant van een driehoek fungeert vaak als een verkoopmuur met winstnemingen.

Zodra deze hindernis is genomen, zal het doel van $2.800 worden geactiveerd met een bullish configuratie, omdat de Ichimoku-cloud, Tenkan (in turkoois) en Kijun (in paars) indicatoren zich onder de prijzen zullen bevinden. Deze lijnen zijn belangrijke ondersteuningen die de trend kunnen ondersteunen.

Dit bullish scenario zal alleen worden geannuleerd als de prijs onder de $1.600 terugvalt. Op dat moment zou het de ETH kunnen tegenhouden en leiden tot verdere daling na het doorbreken van de onderkant van de driehoek. In dat geval wordt een neerwaarts doel geactiveerd rond de $1.000. Laten we dus hopen dat de doorbraak van bovenaf kan plaatsvinden, voor een positief einde van het jaar.

Vergelijkbare berichten