EOS

EOS live koers

EOS

In de loop van 2017 stonden de kranten steeds meer vol met nieuwsartikelen over de Bitcoin. Deze nieuwsartikelen waren over het algemeen negatief te noemen. Veel mensen zien nog niet in dat de digitale munteenheden én de blockchain technologie de wereld drastisch kunnen veranderen.

Op veel vlakken in de samenleving is er echter wel behoefte aan een drastische verandering. Wat te denken van het monetaire beleid van de overheid? De overheid kan de waarde van een valuta zelf reguleren, in samenwerking met de nationale banken. Dat is uiteraard geen wenselijke situatie. Meerdere nieuwe digitale munteenheden proberen dit te veranderen, waaronder EOS!

Wat is EOS?

EOS is een van de meest innovatieve projecten binnen de cryptocurrency markt. Daarbij dienen we ook te melden dat dit één van de meest ingewikkelde projecten is.
EOS is een blockchain die zorgt voor de communicatie in applicaties, online authenticatie, account rechten en databases. Het doel van EOS is om de verschillende blockchain applicaties én smart contracts beter met elkaar te laten communiceren. Het voordeel hiervan is dat de beperkte schaalbaarheid verholpen kan worden.

De ontwikkelaars van EOS zijn er van overtuigd dat, dankzij EOS, miljoenen transacties per secondes uitgevoerd kunnen worden. Het grootste voordeel daarbij is dan ook dat er geen transactiekosten voor betaald hoeven te worden. Alle elementen in het netwerk communiceren ten slotte met elkaar.

EOS kopen

EOS kopen kunt u via onderstaande banner doen bij de aangesloten exchange.

Applicaties

Steeds meer mensen zien de meerwaarde van de blockchain technologie in. Een logisch gevolg daarvan is dat ook steeds meer mensen verschillende toepassingen gaan bedenken. Dankzij EOS is het gemakkelijker om dergelijke applicaties op te bouwen. EOS biedt de eerste laag voor dergelijke applicaties. Een ieder die een blockchain applicatie op wil bouwen, kan daarbij gebruik maken van EOS.

Koers

De koers van EOS is behoorlijk volatiel te noemen. Dat is enerzijds te wijten aan de huidige cryptocurrency markt. Veel mensen maken kennis met deze markt en dat zorgt voor veel nieuw geld. Maar, als er één keer negatief nieuws komt, trekken veel mensen hun geld direct weer terug. Op die manier ontstaan er allerlei cyclussen, zonder dat de markt zich écht kan stabiliseren. Dat heeft tot gevolg dat de koersen ook niet gestabiliseerd worden; deze gaan omhoog en vervolgens weer omlaag en vice versa.

Anderzijds heeft EOS ook een redelijk ingewikkeld product. Men moet zich eerst flink verdiepen in dit product, voordat duidelijk is wat het nou écht inhoudt. Daardoor zullen ook minder mensen geneigd zijn om in deze digitale munteenheid te investeren. Het is aan de ontwikkelaars van EOS om steeds meer praktijkvoorbeelden te kunnen laten zien. Op die manier wordt het voor investeerders gemakkelijker om geld te investeren in EOS.

Feit is absoluut dat EOS een uniek product heeft, waarmee veel mensen geholpen kunnen worden. Dankzij EOS kan de blockchain technologie nog verder ontwikkeld en verbeterd worden. De verwachting is dat op den duur de blockchain technologie een allesbepalende rol in de algehele samenleving gaat spelen. Maar, zover is het nog niet. Het is eerst noodzakelijk dat er meer en meer praktijkvoorbeelden komen. EOS kan daarin een zéér belangrijke rol gaan spelen!