Shiba Inu live koers. Actuele prijs is €0.00000661.

Shiba Inu live koers. Actuele prijs is €0.00000661.


Bekijk de Shiba Inu live koers. De actuele Shiba Inu prijs is momenteel €0.00000661 met een totale marktwaarde van €4.13 B.


Koop hier Shiba Inu

Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) is een cryptocurrency die is ontstaan als een community-driven project, geïnspireerd op de populariteit van de Shiba Inu-hond in de cryptocurrency-wereld. Het project is gebouwd op het Ethereum-netwerk en heeft als doel om een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren voor financiële transacties en DeFi-toepassingen. In deze blog zullen we verder ingaan op wat Shiba Inu is, hoe het werkt en wat de toekomst kan zijn voor deze cryptocurrency.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is een cryptocurrency die is ontstaan als een reactie op de populariteit van de Dogecoin-meme in de cryptocurrency-wereld. Het project is opgericht door een anonieme ontwikkelaar, die bekend staat als Ryoshi, en heeft als doel om een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren voor financiële transacties en DeFi-toepassingen. Het project heeft ook een eigen token, genaamd SHIB, dat fungeert als het belangrijkste betaalmiddel op het Shiba Inu-platform.

Hoe werkt Shiba Inu?

Shiba Inu is gebouwd op het Ethereum-netwerk en maakt gebruik van smart contracts om financiële transacties en DeFi-toepassingen uit te voeren. Het project heeft verschillende toepassingen, waaronder:

 1. Decentrale uitwisseling: ShibaSwap is een decentrale uitwisseling die is gebouwd op het Shiba Inu-platform. Gebruikers kunnen hun SHIB-tokens inzetten om te handelen met andere cryptocurrencies en tokens op het platform.
 2. Liquidity pools: Gebruikers kunnen hun SHIB-tokens inzetten om liquiditeit te bieden aan verschillende liquidity pools op het Shiba Inu-platform. Dit zorgt voor een stabiele en liquide markt voor verschillende cryptocurrencies en tokens.
 3. Staking: SHIB-tokens kunnen worden gestaked op het Shiba Inu-platform om beloningen te verdienen. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun tokens in te zetten voor verschillende staking-pools, afhankelijk van hun risicobereidheid en verwachte rendementen.

Wat is de toekomst van Shiba Inu?

Shiba Inu heeft veel potentieel als gedecentraliseerd ecosysteem voor financiële transacties en DeFi-toepassingen. Het project heeft een grote en actieve community, die zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en adoptie van het platform. Het is echter belangrijk om op te merken dat er ook risico's verbonden zijn aan het investeren in cryptocurrencies zoals Shiba Inu, vanwege de hoge volatiliteit van de markt en de onzekerheid over de toekomst van het project.

Conclusie

Shiba Inu is een cryptocurrency die is ontstaan als een reactie op de populariteit van de Dogecoin-meme in de cryptocurrency-wereld. Het project heeft als doel om een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren voor financiële transacties en DeFi-toepassingen, en heeft verschillende toepassingen, waaronder een decentrale uitwisseling, liquidity pools en staking.

Shiba Inu Live Koers

 • shiba-inu
  Shiba Inu (SHIB)
 • Live prijs
  €0.00000661
 • 24 uur%
  0.85%
 • Volume
  €70.43 M
 • Beschikbaar aanbod
  589,329.00 B SHIB
 • Rang
  18

Shiba Inu omrekenen naar euro

Historische Gegevens

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Technische Analyse

No technical data available for this coin

Twitter Nieuws Feed