Technologische miljardair, Tim Draper, heeft onthuld dat hij naast zijn 30.000 BTC ook een groot aantal altcoins bezit. Tim Draper, de prominente venture capitalist en tech-miljardair die bijna 30.000 Bitcoins (BTC) kocht die in beslag waren genomen van The Silk Road , heeft onthuld dat zijn digitale valutaposities minstens een half dozijn verschillende crypto-activa bevatten.

Tijdens een recente investeringsconferentie onthulde Draper dat hij onder meer Bitcoin Cash ( BCH ), Ripple ( XRP ), Tezos (XTZ) en Aragon (ANT) in zijn bezit heeft, en voegde toe:

‘Ik ben een gelovige. Ik denk dat het gebeurt – [adoptie] het komt eraan. Het is zo belangrijk voor de wereld, en ik wil dat de wereld het weet, en ik wil dat andere mensen in de wereld meedoen. ”
Draper’s opmerkingen komen slechts drie weken nadat zijn Twitter-account leek te zijn onderworpen aan een hack om BCH te promoten. De verdachte tweet kondigde aan dat de VC BCH had gekocht en bedankte een nepaccount dat zich voordeed als Roger Ver voor het leveren van “deze innovatie”.

Maar het feit dat hij Bitcoin Cash vasthoudt, werpt een nieuw licht op het incident.

Draper is al zeven jaar een actieve investeerder in cryptocurrency en heeft miljoenen geïnvesteerd in verschillende startups en ontluikende projecten, waaronder de grote Amerikaanse crypto-exchange Coinbase. In 2019 kondigde hij aan dat hij volledig uit de openbare voorraad was verhuisd ten gunste van cryptocurrency .

Het is al lang bekend dat Draper zich bezighoudt met altcoins, nadat hij in 2017 had bevestigd dat zijn fonds deelnam aan de Tezos ICO nadat er een class action-rechtszaak tegen het project was aangespannen.

Op een Quora- forum in oktober 2019 zei de miljardair dat hij denkt dat de DLT-betalingsverwerker Ripple de juiste dingen deed en klaar is voor “explosieve groei”, wat leidt tot veel hogere prijzen.

“Kijkend naar de drievoudige groei van Bitcoin in de afgelopen 5 maanden, zou men een vergelijkbaar resultaat van XRP verwachten.” Wat alleen maar laat zien dat zelfs miljardairs niet erg goed zijn in het voorspellen van prijzen.

Eerder dit jaar onthulde hij dat het op Ethereum ( ETH ) gebaseerde project Aragon een investering van $ 1 miljoen van hem ontving in ruil voor 1 miljoen ANT-tokens, wat hem in feite 2,52% van het totale aanbod van het token opleverde.

Zijn altcoin-investeringen lijken nog steeds te worden overschaduwd door zijn BTC-bezit. In 2014 kocht hij 30.000 BTC tegen de prijs van $ 632 per munt. Deze initiële BTC-investering is met meer dan 1.500% gestegen tot de geschatte waarde van $ 315 miljoen.

Het is ook onwaarschijnlijk dat Draper binnenkort zal verkopen, omdat hij eerder dit jaar zijn voorspelling voor 2018 bevestigde dat de munt binnen de komende twee jaar boven de $ 250.000 zal stijgen . Als dit gebeurt, zou zijn BTC-bezit een totale waarde hebben van $ 7,5 miljard.

Vergelijkbare berichten